1. Gebruikt u droogtrommeldoekjes in de wasdroger? Na gebruik niet weggooien hoor, u kunt de doekjes hergebruiken. Chromen kranen gaan bijvoorbeeld prachtig glanzen als u ze na het schoonmaken oppoetst met een gebruikt droogtrommeldoekje. En dode vliegjes laten zich makkelijk van de koplampen van uw auto poetsen.
  2. Droogtroogtrommeldoekjes zijn antistatisch en daardoor zeer geschikt om mee te stoffen, eigenlijk zijn het net kleine Swiffers. Dit werkt uitstekend bij tv’s en laptops. Deze zullen na een behandeling minder snel weer stof aantrekken.
  3. Ook kunt u met een droogtrommeldoekje een statisch geladen panty weer antistatisch maken, zodat uw kleding er niet meer aan vast kleeft. Trek de panty aan, maak het wasdrogerdoekje een beetje vochtig en wrijf hiermee over uw benen.
  4. Zelfs na gebruik in de wasdroger geven droogtrommeldoekjes nog geur af. Het is zonde om daar geen gebruik van te maken. Leg een doekje tussen uw schone was, tussen de winterkleding of prop er een paar in uw schoenen. Zo blijft alles heerlijk fris!
  5. Met een droogtrommeldoekje veegt u snel een eenvoudig witte deodorantstrepen van uw kleding.