[two_third]

Speedcleaning – het e-book €3,95

Huishouden vervelend, tijdrovend en saai? Niet met de revolutionaire aanpak van Zamarra. Na het lezen van dit boek zie je je huishouden als een gratis workout. Door de effectieve schoonmaaktips ben je razendsnel klaar, verbrand je calorieën en train je ongemerkt je hele lichaam. Dus trek je sneakers aan, stel de timer in en doe mee met een potje speedcleaning met Zamarra!

Bestel het e-boek hier! [/two_third]

[one_third_last]

speedcleaning-zamarra-kok[/one_third_last]

De huishoudworkout uit het boek

Er staan nog veel meer filmpjes van de huishoudworkout online. Bekijk ze via Mijn Youtubekanaal

 

[one_half]

Peper in je reet muziek

Schoonmaken is zo veel leuker – en gaat ook zo veel sneller – met de juiste muziek. Wat is er mis met Skyradio op de achtergrond dan? Op zich niks, als je gewoon in je oude tempo wilt schoonmaken, maar als je echt de sokken erin wilt zetten heb je UP-TEMPO tracks nodig, met een stevige BEAT of iets anders waardoor je zin krijgt om een beetje op te schieten. Ik heb een paar leuke muziekjes voor je op Spotify gezet.

[/one_half]

[one_half_last]

Print uit, hang op!

[/one_half_last]


Speedcleaning in de pers

[one_third]

Wat nou als ze gelijk heeft? Dat het schoonmaken veel effectiever en vooral sneller kan? En dat je daarbij ook nog eens de nodige calorieën verbrandt? Laten we eerlijk zijn: Dat zou de Nobelprijs voor genialiteit verdienen. Het klinkt alsof het de moeite van het proberen waard is.

Flavourites blog

[/one_third]

[one_third]

Huishouden is niet echt mijn ding, nooit geweest. En dan is dit boek een openbaring. Vol handige tips en vooral aantrekkelijk door de opbouw en vormgeving. Huishouden in modern jasje.

ZenZenMama

[/one_third]

[one_third_last]

Hans van den Heuvel, manager sportprogramma aan het sportcentrum van de Universiteit van Tilburg, vindt deze work-out leuk bedacht. “Het is een goede manier om bepaalde spiergroepen te trainen. Vooral als je alle bewegingen naast elkaar zet heb je een goede training.”

Ger.nl

[/one_third_last]

Bestel het e-boek hier!