Niet tevreden? Geld terug.

Retourneren

Ik wil niet alleen je leven simpeler maken, ik wil ook graag dat je tevreden bent over de producten die ik je lever. Ben je niet tevreden, dan kun je binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen afzien van je koop en de artikelen retourneren. Dit kun je doen door me een mail te sturen naar info@zamarra.nl met je bestelnummer en een overzicht van de producten die je wilt terugsturen. Na ontvangst van de retourzending stort ik het totale aankoopbedrag plus de verzendkosten binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening. Heb je een aantal producten besteld en stuur je een deel daarvan terug, dan worden de verzendkosten niet vergoed. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Retour sturen is voor eigen risico. Mocht de retourzending zoek raken, dan kan ik helaas het aankoopbedrag niet terugstorten. Ik raad je dan ook aan om je retourzending altijd via het postkantoor te versturen met track-and-trace.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen, dan kan dat ook binnen 14 dagen. Stuur in dit geval ook een mail naar info@zamarra.nl met je bestelnummer en een overzicht van de producten die je wilt omruilen. Na ontvangst van de retourzending wordt eventueel prijsverschil verrekend en binnen 5 werkdagen teruggestort op je bankrekening. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Zodra je pakket door mij is ontvangen en verwerkt, stuur ik het nieuwe product naar je toe. Vriendelijk verzoek om ruilingen uitsluitend via e-mail aan te melden om een snelle verwerking te garanderen.