Zamarra Kok - Professional Organizing

Nieuws & Blogs

Zamarra’s review: wasdroogbollen

31 maart 2018 • Geen categorie

wasdroogbollenDe wasdroogbollen van Dille & Kamille beloven veel. De was zou er niet alleen zachter van worden, maar ook antistatisch en minder gekreukeld. De ballen verdelen het wasgoed gelijkmatig door de wasdroger, waardoor het eerder droog zou zijn. Mijn ervaring is toch minder spectaculair. Handdoeken worden inderdaad lekker zacht. Maar mijn overhemden zijn net zo gekreukt als altijd en mijn fleece dekentje knetterde van de statische elektriciteit. En eerder droog was het ook al niet. Ik vind de bollen wel ideaal voor het gelijkmatig drogen van kussens en donsjacks.

Score: 2 sterren

Deel dit artikel
Een reactie op “Zamarra’s review: wasdroogbollen

  1. lizzie schreef:

    Wat ik wel bemerk met deze wasdroogbollen, is dat de was veel minder statisch is. Ik krijg minder opdonders als ik de was uit de droger haal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Terug naar overzicht
Menu Title