Zamarra Kok - Professional Organizing

Workshops & Lezingen

Workshops & Lezingen door Zamarra

LEZING/WORKSHOP HUISHOUD- EN TIMEMANAGEMENT

Ruim een derde van de werknemers ervaart problemen bij het vinden van de balans tussen werk en privé. En dat levert stress op, want een huishouden moet – zeker als er kinderen in het spel zijn- natuurlijk wel gewoon doordraaien. Met mijn lezingen en workshops over timemanagement en huishoudmanagement wil ik mensen weer wat meer grip geven op hun tijd en op de processen thuis, zodat ze minder stress ervaren. De workshops of lezingen worden op maat samengesteld voor groepen en bedrijven.

Kosten €750,- (maximaal 10 personen, duur 2 uur, prijs incl. reistijd en voorbereiding)

WORKSHOP SPEEDCLEANING

Speedcleaning is een nieuwe manier van schoonmaken: energieker, slimmer en vooral sneller dan je gewend bent. Tijdens de workshop speedcleaning leer je alles over de juiste hulpmiddelen (ramen zemen in 10 minuten!) en slimmere schoonmaaktechnieken,  want het kan echt veel sneller. Ook laat ik je ook zien hoe je van je huishouden een workout kunt maken. We nemen alle oefeningen door, zodat je thuis lekker sportief aan de slag kunt. Verder krijg je oplossingen voor de meest voorkomende huishoudelijke problemen, supersnelle tips voor de dagelijkse én de grote schoonmaak.

Kosten: €450,- (maximaal 20 personen, duur 1 uur, prijs incl. reistijd)

Opdrachtgevers o.a. Gemeente Purmerend, Zorg & Zekerheid, JP van den Bent stichting, Weight Watchers, Ha-Ra, De Organizing Academie, politie Flevoland, Orvention, de gemeente Delft, het ministerie van VWS, de Bijenkorf, Lifefit, Het Oranjefonds, De Jonge Gezinnenbeurs en Abvakabo-FNV.

Workshops/Lezingen aanvragen

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Informatie/vraag/opmerkingen:

Menu Title