Zamarra Kok - Professional Organizing

Zamarra’s Organizing Agenda 2018

De Organizing Agenda 2018

Alles-in-één-agenda voor slechts €11,99

 

De Organizing Agenda 2018 van Zamarra Kok is de perfecte agenda voor alle vrouwen met behoefte aan structuur, overzicht en inspiratie. Met extra kinderpagina’s voor moeders, dagelijkse uren- onkosten- en kilometerregistratie voor ZZP-ers, planpagina’s voor de werkende vrouw en heel veel lijstjes voor perfect overzicht. Het is zo veel meer dan een agenda; met dit hulpmiddel organiseer moeiteloos (werk)afspraken, taken, geldzaken, huishouden en opruimprojecten. Geen enkele andere agenda biedt zo veel extra’s. In de weekindeling kun je boodschappen en maaltijden noteren, opvallende stickers helpen je om belangrijke gebeurtenissen duidelijk te markeren. Daarnaast bevat deze vrolijke full colour agenda praktische artikelen over onder andere opruimen, het vinden van innerlijke rust, brandpreventie en duurzame modetips.

Bestel de Organizing Agenda 2018

Dit zit er allemaal in de Organizing Agenda 2018:

  • Horizontale weekindeling op twee pagina’s van januari 2018 t/m december 2018
  • Plastic insteekmapjes voor- en achterin voor foto’s of bonnetjes
  • Vier vellen gekleurde herinneringsstickers
  • Dagelijkse zakelijke uren- onkosten- en kilometerregistratie
  • Bucketlist (NIEUW!)
  • Speciale ‘tijd voor een ander’ pagina (NIEUW!)
  • Maandplanner voor budget, bespaardoelen en to do’s.
  • Planners voor het bijhouden van opruimklussen, huishouden, onderhoudsklussen, verjaardagen, cadeautjes, leen- en uitleen, vakantie en Kerst.
  • Persoonlijk memorandum, feestdagen en schoolvakanties, jaarplanners
  • Tips over organizing, timemanagement, geld en huishouden.
  • Kortingsbonnen voor lekker veel korting op praktische boeken, cursussen en slimme producten.

Bekijk de agenda hier:


Bestel de Organizing Agenda 2018


Reacties van gebruikers

Er worden tips gegeven om met zo min mogelijk tijd je klussen en je huishouden te doen zodat je veel meer tijd overhoudt voor de leukere dingen. (Zoals in mijn geval, boeken lezen)

Wendy

Eindelijk de agenda waar ik zo lang na zocht, met mijn ADHD zo super, geeft rust, dank jullie wel.

Coby

De Organizing Agenda is een fraai vormgegeven agenda, die ook nog eens superhandig is in het dagelijks gebruik. Ik gebruik m bijna dagelijks en heb dankzij de agenda veel meer grip op de chaos die het huishouden met 2 kleine kinderen soms kan zijn. Ik kan de agenda aan iedereen aanbevelen!

Bartholomeus

Een hele handige, practische agenda. Mooi vorm gegeven. Een goede hulp om zaken op een rijtje te houden.Een aanrader voor mensen die veel ballen in de lucht moeten houden en moeite hebben overzicht te houden.

Finnoor

Uit de pers

Blijkbaar heb ik de laatste jaren niet goed genoeg gekeken want na het doorbladeren van deze agenda was ik overtuigd. De Organizing agenda is overzichtelijk, praktisch en heeft heerlijk veel schrijfruimte. Lees HIER de hele recensie.

Passie voor Boeken

“Zamarra maakt je leven een stuk geordender” “De Organizing Agenda 2018 is een musthave voor iedereen die opzoek is naar structuur, tips, weetjes maar vooral hulp om je leven op de rails te houden.”

mustreadsornot.com

Net als in haar Bullet Journal gaat Zamarra Kok heel ordentelijk te werk. Naast een taakplanner per maand tref je ook een maandbudgetplanner. Hier ben ik echt blij mee, nu kan ik achterhalen waar ik mijn euro’s  aan uitgeef. Lees HIER de hele recensie.

Shyama in boekenland

“Ben je van huis uit erg praktisch of juiste erg chaotisch ingesteld? In beide gevallen kan deze agenda hulp bieden. Wanneer je meer overzicht wil in je leven dan is deze agenda een goede start. 2018 wordt dan een stuk minder hectisch. Werkelijk alles wat je voor komend jaar kunt bedenken kun je in de agenda kwijt.” 4 ★★★★ Lees HIER de rest van de recensie.

indeboekenkast

Menu Title