Zamarra Kok - Professional Organizing

Microvezeldoekjes van Zamarra

Schoonmaken met een emmer sop en een vaatdoekje is niet erg hygiënisch; zo smeer je bacteriën juist uit over het oppervlak. Daarnaast is het ook zwaar om met klotsende emmers te zeulen. Zamarra’s microvezeldoeken maken het emmertje sop overbodig; de krachtige microvezels trekken het vuil naar binnen en houden het daar vast tot het doekje gewassen wordt. Tussendoor uitspoelen is niet nodig! De bijpassende droogdoek zorgt gegarandeerd voor een streeploos eindresultaat. Samen vormen ze mijn raamzeemset: ideaal voor schoonmaken van ramen. Maar ook voor RVS, glazen kookplaat, keuken en sanitair. Sneller schoonmaken met minder moeite, wie wil dat nu niet? Bekijk ook mijn video onderaan de pagina voor een demonstratie!

microvezel poetsdoekje

Zamarra’s microvezel poetsdoekjes

€4,95 per stuk

Bestel ze hier!
Met zulke superzachte microvezeldoekjes wordt poetsen een feestje. Deze luxe pluisvrije doekjes zijn gemaakt van de beste microvezels en hebben een hoge vuil- en vochtopname. Ze zijn ideaal om ramen mee te zemen en de krachtige microvezels verwijderen moeiteloos hardnekkig vuil, vet, zeep- en tandpastaresten met minder of zelfs geen schoonmaakmiddel. Gebruik het doekje licht vochtig op alle gladde oppervlakken. Zamarra’s poetsdoekjes zijn ook perfect te gebruiken als vaatdoekje. Verkrijgbaar in de kleuren Shaded Grey, Cream Beige, Cool Blue & Apple Green.

microvezel droogdoeken

Zamarra’s microvezel droogdoek

€12,50 per stuk

Bestel ze hier!
Deze robuuste droogdoek is gegarandeerd pluisvrij en neemt indrukwekkend veel vocht op. Ideaal voor het streeploos nadrogen van de ramen. Je kunt met Zamarra’s droogdoek ook alle andere gladde oppervlakken snel en streeploos nadrogen, zoals spiegels, douchedeuren, tegels, natuursteen, chroom, roestvrijstaal of de auto. Of laat de vaat er op uitlekken! Verkrijgbaar in de kleuren Shaded Grey, Cream Beige, Cool Blue & Apple Green.

Zamarra's raamzeemset

Zamarra’s driedelige raamzeemset

1 poetsdoek en 2 droogdoeken €25,00

Bestel ze hier!
Streeploos ramen zemen zonder emmer of trekker? Dat doe je met een combinatie van onze zachte poetsdoek en de pluisvrije droogdoek. Het is heel simpel: bevochtig de poetsdoek onder de kraan, zeem het raam en droog na met de droogdoek. De extra dikke poetsdoek heeft een hoge vuilopname en maakt het gebruik van emmers en schoonmaakmiddelen overbodig, waardoor er geen strepen ontstaan. Een trekker is ook niet meer nodig, die zorgt vooral voor vieze spetters op de vensterbank. De droogdoek neemt indrukwekkend veel vocht op en geeft gegarandeerd een streeploos resultaat. Verkrijgbaar in de kleuren Shaded Grey, Cream Beige, Cool Blue & Apple Green.

 

Voordelen van Zamarra’s microvezeldoeken

  • Sneller klaar. Door de hoge vuil- en vochtopname is één keer afnemen voldoende. Tussendoor uitspoelen en uitwringen is niet nodig, evenals het gebruik van emmers.
  • Perfect resultaat. De pluisvrije schoonmaak- en droogdoeken zorgen gegarandeerd voor een stralend en streeploos resultaat.
  • Beter voor het milieu. Er is weinig of geen schoonmaakmiddel meer nodig, Dus ook goed voor je portemonnee.
  • Lange levensduur. Door de hoge kwaliteit gaan de doeken jarenlang mee, wasbeurt na wasbeurt.
Menu Title