Zamarra Kok - Professional Organizing

Microvezeldoekjes van Zamarra

microvezel poetsdoekje

Zamarra’s microvezel poetsdoekjes

€4,95 per stuk

Met zulke superzachte microvezeldoekjes wordt poetsen een feestje. Deze luxe pluisvrije doekjes zijn gemaakt van de beste microvezels en hebben een hoge vuil- en vochtopname. Ze zijn ideaal om ramen mee te zemen en verwijderen moeiteloos hardnekkig vuil, vet, zeep- en tandpastaresten met minder of zelfs geen schoonmaakmiddel. Gebruik het doekje licht vochtig op alle gladde oppervlakken. Zamarra’s poetsdoekjes zijn ook perfect te gebruiken als vaatdoekje. Verkrijgbaar in de kleuren Shaded Grey, Cream Beige, Cool Blue & Apple Green.

Bestel ze hier!

microvezel droogdoeken

Zamarra’s microvezel droogdoek

€12,50 per stuk

Deze robuuste droogdoek is gegarandeerd pluisvrij en neemt indrukwekkend veel vocht op. Ideaal voor het streeploos nadrogen van de ramen. Je kunt met Zamarra’s droogdoek ook alle andere gladde oppervlakken snel en streeploos nadrogen, zoals spiegels, tegels, natuursteen, chroom, roestvrijstaal of de auto. Verkrijgbaar in de kleuren Shaded Grey, Cream Beige, Cool Blue & Apple Green.

Bestel ze hier!

Zamarra's raamzeemset

Zamarra’s driedelige raamzeemset

1 poetsdoek en 2 droogdoeken €25,00

Streeploos ramen zemen zonder emmer of trekker? Dat doe je met een combinatie van onze zachte poetsdoek en de pluisvrije droogdoek. Het is heel simpel: bevochtig de poetsdoek onder de kraan, zeem het raam en droog na met de droogdoek. De extra dikke poetsdoek heeft een hoge vuilopname en maakt het gebruik van emmers en schoonmaakmiddelen overbodig, waardoor er geen strepen ontstaan. Een trekker is ook niet meer nodig, die zorgt vooral voor vieze spetters op de vensterbank. De droogdoek neemt indrukwekkend veel vocht op en geeft gegarandeerd een streeploos resultaat. Verkrijgbaar in de kleuren Shaded Grey, Cream Beige, Cool Blue & Apple Green.

Bestel ze hier!

 

Voordelen van Zamarra’s microvezeldoeken

  • Sneller klaar. Door de hoge vuil- en vochtopname is één keer afnemen voldoende. Tussendoor uitspoelen en uitwringen is niet nodig, evenals het gebruik van emmers.
  • Perfect resultaat. De pluisvrije schoonmaak- en droogdoeken zorgen gegarandeerd voor een stralend en streeploos resultaat.
  • Beter voor het milieu. Er is weinig of geen schoonmaakmiddel meer nodig, Dus ook goed voor je portemonnee.
  • Lange levensduur. Door de hoge kwaliteit gaan de doeken jarenlang mee, wasbeurt na wasbeurt.
Menu Title